Bemutatkoznak a Miss Poledance Hungary 2013 szponzorai/PHAIDRA és az ANGEL'S ARMY

2013. október 3. 11:37 | Hírek
Köszönjük a szponzorainknak a támogatást!

PHAIDRA FÜRDÕRUHA

A Phaidra fürdõruha márka 2012-ben jött létre, a tervezõ Tisza Viktória, aki a kifinomult nõiességet és eleganciát szeretné népszerûsíteni fürdõruháival. Az elsõ kollekciót az '50-es, '60-as évek nõideáljai ihlették, a korszak romantikus bája érzékelhetõ az egyrészes rózsás darabokban, jellemzõek a dekoltázst finoman kiemelõ sweetheart megoldások, a karcsúsító derékvonalak, vagy éppen az alakformáló húzások a hasi részen. Az egyrészes darabok mellett bikinik, kis ruhák is megtalálhatóak. Az új kollekció valamivel merészebb, vagányabb, futurisztikus darabjai éppúgy hordhatók fürdõruhaként, mint body-ként egy esti party szetthez. Ezek az összeállítások mind egyszínû anyagokból készülnek ugyanakkor az anyagok hajtásai, makramé csomózások különleges mintázatokat rajzolnak. A kiállításon mindkét eddigi kollekció darabjai megtalálhatók és megvásárolhatóak lesznek.

     

 

 

ANGEL'S ARMY

Az Angels' Army, azaz az Angyali Hadsereg Ördög Nóra és Törköly Erika vezetésével hirdeti küldetését, azaz, hogy a nõk megértsék és elfogadják: igen is fontos, hogy magukra is szánjanak idõt a hétköznapok rohanásában! Akkor tudnak adni, ha van mibõl, azaz õk maguk is tudnak töltekezni. Ezt pedig egyfelõl önbizalom növelõ, valamint önismereti események szervezésével próbálják véghezvinni, másrészt pedig az Angyalkártya-tagság elõnyeivel juttatják el nõtársaikhoz.

Az Angyalkártya a magunkra fordított idõ, azaz az „ÉNIDÕ" szimbóluma, egy exkluzív klubtagsági rendszer, aminek segítségével a kártya birtokosai jelentõs kedvezménnyel vásárolhatnak az Angels' Army partnereinél, illetve vehetnek részt az Angyalkártyára regisztrált cégek szolgáltatásain.


Tudj meg többet az Angyalokról!

www.angyalmuhely.hu
facebook.com/angelsarmy

 

 

Szólj hozzá!