Bemutatkoznak a Miss Poledance Hungary 2013 szponzorai/Bodogán Sándor Photography és a Magyar Légtornász Egyesület

2013. október 4. 13:43 | Hírek
Köszönjük szponzorainknak a támogatást!

BODOGÁN SÁNDOR PHOTOGRAPHY

 

Az ajándékot Bodogán Sándor fotós ajánlotta fel, aki modell és portfolió fotózás mellett esküvõk, rendezvények, és  minden más fotózását vállalja, amit a képzetet elbír. Mivel azonban egy fotóst egy mondatban nehéz bemutatni, ajánljuk weboldala megtekintését: www.bodogansandor.hu.
 
Bemutatkozásom nagyon nincs. Régi van de az nem igazán jó, újra meg nincs most idõm.  
Szerintem csak rakjátok ki a  portfóliós oldalam és az elérhetõségeim.
 
http://pinterest.com/bodogansandor/portfolio/

Felajánlás: A Miss Poledance Hungary szóló gyõztesének egy portfólió fotózás

 

 

MAGYAR LÉGTORNÁSZ EGYESÜLET

 

Vincze Tünde
Alapító elnök

Több év torna sportban való versenyzés után az Artistaképzõ Intézetben diplomázott 1987-ben. Légtornász produkcióival több mint 20 éve kápráztatja el a közönséget a világ minden táján. A Tesnevelési Egyetem elvégzése óta folyamatosan tanítja és népszerûsíti a Tissue és egyéb légtornász produkciókat. A MACIVA Mester stúdió légtornász számai is az Õ munkáját fémjelzik.

 

Az egyesület célja:
Az egyesület elsõdleges céljának tekinti a nõi légtorna és férfi légtorna minden nemû légtornász szeren (tissue, silk, háló, trapéz. hammock, kötél, stb.) folytatott tevékenység népszerûsítését, fejlesztését és a légtorna mint sportág megteremtését.

Felajánlás: Egy 3 hetes franchise szerzõdés pole-fitness show-val a "Legjobb rudas trükkök" különdíjasának Franciaország leghíresebb cirkuszaiban 1013. novemberétõl!

Szólj hozzá!