Bemutatkozik a 2012-es zsûri - Pirner Alma

2012. szeptember 19. 13:44 | Hírek

Európa leghíresebb egzotikus táncosnõje, aki elegáns, érzéki és lélegzetelállító mûsoraival a világ minden táját meghódította.

Fõ stílusjegye a burlesque, nõies és visszafogott elegancia és báj, folyamatosan megújuló mûsor repertoárral földön és levegõben egyaránt. A 2006-2007-es Egzotikus tánc Világbajnokságot egyetlen európaiként a verseny 31 éves múltjában elsöprõ sikerrel nyerte érzéki légtornász produkciójával, ahol hernyóból változott át 8 méter magasan pillangóvá.

Nõi rajongói a közönségben legalább annyian vannak, mint férfiak, átütõ erejû produkciói, díszes és káprázatos kellékei és egyedi tervezésû jelmezei mindenkit lenyûgöznek.

Alma folyamatosan járja a világot Ausztrálián át Kanadáig, ahol a közönséget minden alkalommal magával ragadja profizmusa,karizmatikus egyénisége és egyedi showmûsorai.

Szabadidejében elszántan harcol az állatvédelemért és segít új tehetségeknek, hogy megvalósítsák önmagukat a showbiznisz útvesztõjében.

Közben évek óta azon dolgozik, hogy átadhassa a hétköznapi nõknek a csábítás és érzékiség minden csínját-bínját, és rendkívüli kitartással és hittel felépítette a nulláról 2003 óta a Dollhouse Birodalmat.

Szólj hozzá!