A versenyzõk bemutatkoznak/Lovas Mária

2013. szeptember 8. 22:22 | Hírek
Bemutatjuk a 10 döntõbe jutott versenyzõt!

Lovas Mária vagyok. Fodrászként dolgozom,és egy 15 éves nagylány anyukája vagyok. Sokáig kerestem azt a mozgásformát amellyel szívesen foglalkoznék.

”Végigjártam a szokásos utat”,melyet oly sok családanya,dolgozó nõ  kipróbál: futás,csoportos aerobic,zumba,fitness terem. A cél mindig az volt,hogy csinosabb legyek. Valahogy semmiben sem volt kitartásom. Rudtánc órára poénból mentünk el a barátnõmmel,és képes voltam úgy elvégezni a kezdõ szintet,hogy nem láttam haladó videót,nem tudtam mi következik  a kezdõ szint után…………..                
Az elsõ crucifix-nél/pole sit-nél megéreztem……Nagyon fájt,és nem ment egybõl. Akkor ismertem meg saját magam errõl az oldalamról.
A kihívás melyet a Rúdtánc-fitness elemek jelentenek, hihetetlen energiát adott. Amikor sikerül egy -egy elem………..mi rudas csajok ,és fiúk tudjuk mekkora öröm!Szóval ez Rúdtánc függõségem átlagos története.

A célom ma már nem a vágyott testalkat,hanem egyes elemek ,gyakorlatsorok elsajátítása. Az edzéseknek” lelke” lett,  kitûzött célok,álmok  színesítik napjaim.A youtube-n szinte csak Pole-fitness videókat nézek.

A rádiót már csak úgy hallgatom:ez rudas /ez nem rudas zene…………..ismerõs kedves Rúdtánc-sport rajongó társaim?
Ez egy csodálatos örvény,melynek minden percét élvezem!!!

Szólj hozzá!