A versenyzõk bemutatkoznak/Deák Manyi

2013. szeptember 8. 22:26 | Hírek
Bemutatjuk a 10 döntõbe jutott versenyzõt!

 


Deák Margit vagyok, de mindenki csak Manyiként ismer. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, de csak hobbi szinten. Négy évig taekwon-doztam, ami nem éppen egy nõies sport, de sok mindenre megtanított, többek között a kitartásra, és hogy szorgalommal elérhetjük a céljainkat.

Ezután edzõterembe jártam, ahol többféle sportágba belekóstoltam, de egyik sem ragadott magával igazán. Két évvel ezelõtt léptem be az elsõ rúdtánc órámra, és azóta a szenvedélyemmé vált. Megtaláltam benne azt az erõt és kihívást, ami folyamatosan elõre visz, mindemellett teljes kikapcsolódást nyújt. Repesve vártam az órákat, hogy újabb trükköket tanuljak.


Idén áprilisban már belekóstolhattam a versenyzés ízébe, és  megmérettettem magam az amatõr bajnokságon, aminek a befejeztével éreztem, hogy én csak ezzel szeretnék foglalkozni. A trénerképzés elvégezése után a budai Dollhouse edzõi csapatába kerültem, így azon szerencsések közé tartozhatok, akiknek a hobbija a hivatása. A civil munkámat is megtartottam, de már csak részmunkaidõben foglalkozom ingatlanértékesítéssel.


Célom az, hogy folyamatosan fejlõdjek mind a rúdtánc oktatása, mind pedig az elemek kivitelezése szempontjából, és versenyeken mutathassam meg a tudásomat. A versenyfelkészülés pedig minden nehézsége ellenére is a legjobb idõszak, hiszen a folyamatos fejlõdést látva, újabb és újabb lendületet kapok.
Mottóm: „ A lehetetlen nem létezik.”

Szólj hozzá!